Beschikbaarheid gegarandeerd

Lijmleverancier H.B. Fuller werkt als een van de grootste lijmproducenten ter wereld grotendeels met vaste contracten naar hun toeleveranciers. Dit zorgt voor enerzijds de vereiste productkwaliteit maar anderzijds even zo belangrijk de verkrijgbaarheid. 
Beschikbaarheid gegarandeerd
Beschikbaarheid gegarandeerd
Beschikbaarheid gegarandeerd
Er is een ongekende situatie aan het ontstaan binnen diverse producten in de houtverwerkende industrie, zoals een enorme schaarste in bijvoorbeeld plaatmaterialen. Door een steeds aanhoudende grote vraag en een steeds groter tekort aan beschikbare bronnen, wordt ook de verkrijgbaarheid van lijmen een steeds groter probleem.
 
Sneeuwstorm
De grondstoffenschaarste heeft momenteel een heel groot effect op de prijsontwikkeling. Ook binnen de wereld van de chemie zien we het zelfde effect. Het probleem zit niet zozeer bij de lijmfabrikanten zelf maar in de keten daarvoor. De petrochemische industrie raffineert grondstoffen voor lijm uit aardolie. Als gevolg van de Corona-epidemie is de (wereldwijde) vraag naar olie in eerste instantie afgenomen. Het opschalen gaat in veel gevallen traag, niet in de laatste plaats door toedoen van een hevige sneeuwstorm in Texas die de grootste raffinaderij ter wereld hard heeft getroffen. Nog een bijkomend belangrijk aspect betreft de zeevrachtcapaciteit waar kosten enorm toenemen door een beperkte beschikbaarheid van zeecontainers.
 
Zekerheid
Lijmleverancier H.B. Fuller werkt als een van de grootste lijmproducenten ter wereld grotendeels met vaste contracten naar hun toeleveranciers. Dit zorgt voor enerzijds de vereiste productkwaliteit maar anderzijds even zo belangrijk de verkrijgbaarheid. Maiburg is dealer in Nederland voor de Rakoll houtlijmen van dit absolute topmerk. Samen met haar partners biedt Maiburg voldoende zekerheid op de verkrijgbaarheid van haar lijmproducten.
 
100% Formaldehydevrij
H.B. Fuller en Maiburg willen een stap verder gaan in duurzaamheid. Ze bieden bedrijven de zekerheid van sterke en betrouwbare lijmen die tevens bijdragen aan het verlagen van gevaarlijke emissies van formaldehyde en andere vluchtige organische stoffen van het samengestelde paneel. Een gezondere productie- en werkomgeving voor medewerkers en gezondere binnenlucht die de klanten inademen tot gevolg.
 
Vraag de gloednieuwe lijmbrochure van Maiburg aan met hierin het volledige voorraadassortiment en ontvang tijdelijk GRATIS een flacon Rakoll 4933 witte houtlijm.

maiburg.nl