Klassieke schoonheid met de allernieuwste technologie

Cosentino Group lanceert vijf nieuwe kleuren Sensa by Cosentino: Siberia, Platino, Vancouver, Silver Grey en Graphite Grey.
Klassieke schoonheid met de allernieuwste technologie | Vaktijdschrift Interieurbouw
Deze nieuwe kleuren in kwartsiet en graniet, waarvan vier uit Brazilië en één uit India komen, zijn zorgvuldig geselecteerd. Er is rekening gehouden met zowel hun samenstelling als de weerstand tegen vlekken na behandeling met een revolutionaire antivlekbescherming, exclusief ontwikkeld door Cosentino voor natuursteen. Dankzij de bescherming biedt het volledige assortiment Sensa by Cosentino uitstekende prestaties tegen agressieve stoffen en zuren, is het krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. De behandeling is UV-bestendige waardoor het materiaal kan ademen en zijn natuurlijke kleur kan behouden. Sensa by Cosentino kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het een uitstekende keuze is voor werkbladen, vloeren, wandbekleding, gevels enzovoorts. Bovendien is het dankzij de NSF-certificering veilig voor voedingswaren.
Sensa by Cosentino biedt 15 jaar garantie op het materiaal. Het is een bestendig materiaal met uitstekende prestaties en de hoogste kwaliteit. Sensa by Cosentino is klassieke schoonheid met de allernieuwste technologie.