Groener en efficiënter

De elektrische Aisle-Master is de geknipte heftruck om ‘groener’ te kunnen ondernemen en de efficiëntie te doen stijgen. 
Groener en efficiënterZo kan deze smallegangheftruck bijvoorbeeld worden ingezet in een tweeploegendienst door een makkelijk te verwisselen reservebatterij, waardoor de stilstandtijd tot een minimum wordt herleid. De innovatieve zijladers van Baumann en Combilift zijn op hun beurt zo veelzijdig, dat ze makkelijk een combinatie van verschillende machines kunnen vervangen. De voordelen hiervan zijn: - Lagere kosten voor de klant. - Lagere exploitatiekosten van het wagenpark. - Lagere overheadkosten voor het onderhoud. - Kleinere CO²-voetafdruk.
Een andere revelatie in de logistieke wereld is de elektrische, Moffett e-Series meeneemheftruck die in minder dan één minuut gebruiksklaar is en inzetbaar is voor elk type lading, op elk type terrein. De Moffett e-Series is geluids- en emissievrij, zo kunnen leveringen op het meest economische moment van de dag worden uitgevoerd én in stadscentra/lage-emissiezones. Kortom, de Moffett is de ideale keuze voor uw ‘last mile’ leveringen, en dat waar en wanneer (24/7) u wil.