Het ideale verbindingssysteem

Met de bekroonde OVVO- systemen kunnen interieurbouwers stukken efficiënter werken. Het innovatieve V-1230-verbindingssysteem is de jongste loot aan de stam. De nesting (boorgat van 25mm) en drilling (deuvelgaten van 8mm en 32mm center/center) opties zijn uniek in deze oplossing. Ze kunnen namelijk compatibel door elkaar gebruikt worden. 
Het ideale verbindingssysteem
Het ideale verbindingssysteem
Het ideale verbindingssysteem
Het V-1230-verbindingssysteem is ideaal voor alle nesting en cnc-machines. De connectors kunnen zowel in een ingefreesde houder als direct in het plaatmateriaal klikken. Hierdoor kan je legplanken onzichtbaar inschuiven terwijl ze het meubel extra verstevigen.
Het systeem blijft onzichtbaar na de montage en levert perfect gelijnde verbindingen af en dit zonder enig gebruik van gereedschap, schroeven of lijmen. OVVO werkt het best met panelen vanaf 12 mm dikte en is beschikbaar in meerdere maten en toepassingen om volledig aan je wensen te voldoen. Alle modellen bestaan zowel voor een permanente als voor een demonteerbare verbinding. In combinatie met een enorme veelzijdigheid van (plaat)materialen, zijn er geen grenzen meer aan je creativiteit en productontwikkeling.
 
Klikken zonder gereedschap
OVVO's assortiment onzichtbare houtverbinders is toonaangevend op het gebied van meubelmontagecomponenten. De connectoren worden tijdens het fabricageproces geïnstalleerd, zodat de eindgebruiker eenvoudig kasten, winkelinrichtingscomponenten, deurkozijnen of meubels in elkaar kan klikken zonder dat er gereedschap, schroeven of lijm nodig zijn. Het resultaat is een toegankelijk, duurzaam product dat tijd, geld en moeite bespaart voor zowel consumenten als fabrikanten. Fabrikanten kunnen ook profiteren van aanzienlijk lagere verzendkosten, omdat artikelen plat verpakt kunnen worden verzonden.
 
Hoog aangeschreven brancheprijzen
Het merk OVVO, opgericht in 2014 in Ierland, is steeds sterker geworden en heeft gaandeweg talloze hoog aangeschreven brancheprijzen in de wacht gesleept. Zo is het V-1230-verbindingssysteem onlangs bekroond met een 'High Product Quality'-onderscheiding op Interzum 2019. Net als alle andere producten van OVVO maakt dit systeem het leven van mensen gemakkelijker. Het OVVO-assortiment is toegankelijker geworden voor fabrikanten, kan worden geïntegreerd in bestaande productieprocessen en is geschikt voor een breed scala aan productiemogelijkheden.