Lefgozer zet puntjes op de i

Na uitstapjes in de media en horeca heeft Warre Pex (21) zijn plek gevonden als interieurbouwer/meubelmaker bij Timaro Timmerwerken en Interieurbouw uit Swalmen. “De sfeer is enorm goed en de werkzaamheden zijn erg uitdagend en afwisselend.”  
Lefgozer zet puntjes op de i
Lefgozer zet puntjes op de i
Mark Eijkelenbergh, mede-eigenaar van Timaro Timmerwerken en Interieurbouw, vertelt over de eerste ontmoeting met zijn allerjongste werknemer. “Warre kwam op 21-jarige leeftijd op de bonnefooi bij ons binnenwandelen met de vraag of hij bij ons kon komen werken. In eerste instantie waren we enigszins huiverig omdat we op zoek waren naar een jongere kandidaat. Toen we ons later nog eens op de BBL-opleiding gingen oriënteren, kwam Warre wederom direct op ons afgelopen. Op dat moment wisten we zeker dat we hem moesten hebben.”
 
Een goed woordje
“Het hielp overigens enorm dat mijn docent een goed woordje voor me had gedaan,” vult Warre Pex zijn leermeester aan. “Hij noemde me iemand die echt de puntjes op de i zet. Dat beeld klopt wel vind ik. In anderhalf jaar tijd ben ik uitgegroeid tot allround interieurbouwer en aankomende zomer hoop ik mijn BBL-opleiding al af te ronden. Interieurbouw is een zeer uitdagende branche en bij Timaro Timmerwerken heb ik het geweldig naar mijn zin. Ik kan mezelf hier alle facetten van het vak eigen maken en krijg veel vrijheid om met mijn eigen ontwerpen aan de gang te gaan.
timaro.eu
 
Tekst en foto’s: Ralf Pijnenburg
 
Lees het volledige interview met Warre Pex in Interieurbouw nr 2.