Breed scala fineren uitgebreid

Het omvangrijke fineerassortiment van Baars & Bloemhoff is nu uitgebreid met wel hele bijzondere aanwinsten. Naast de voorraadcollecties van Querkus, Shinnoki, Nordus en ALPI is een breed scala aan fineren van Decospan verkrijgbaar via
baars-bloemhoff.nl. Nieuw zijn de Yaya en Eucalyptus fineren die door een speciale bewerking een donkere kleur verkrijgen. 
Breed scala fineren uitgebreid
Breed scala fineren uitgebreid
Breed scala fineren uitgebreid
Ook biedt Baars & Bloemhoff fineren aan in verschillende vormen. Wist je dat zowel Shinnoki fineer als een selectie ALPI fineren op een HPL backing leverbaar is? Handig als je het fineer met een andere drager dan MDF wil combineren. Met de gloednieuwe gefineerde Astrata Slats balken krijgt fineer zelfs een geheel nieuwe dimensie. 
 
Astrata Slats: van wandafwerking tot ruimteverdeler
Waar de driezijdige variant zich ideaal is als houten wand- of plafondpaneel, gebruik je de vierzijdige variant als semi-transparante ruimteverdeler. Met de gefineerde Astrata Slats balken kun je alle kanten op.
Baars & Bloemhoff levert Astrata Slats in twee fineersoorten direct uit voorraad: onbehandeld eikenfineer dat je naar wens kunt afwerken en Shinnoki Ivory Oak. De Astrata Slats voorzien van Shinnoki fineer zijn afgewerkt met beits en vernis en combineren perfect met Shinnoki Ivory Oak platen.
 
Voordelig alternatief voor massief houten balken
De houten wanddecoratie is een praktisch en voordelig alternatief voor massief houten balken. De gefineerde MDF balken zijn stabieler en trekken niet snel krom. Handig: de Astrata Slats hebben allemaal dezelfde afmeting en het fineer vertoont minder kleurverschillen dan massief hout. Een win-winsituatie dus!
 
Nieuw: Yaya en Eucalyptus fineren
Andere nieuwkomers zijn Yaya en Eucalyptus; twee prachtige en bijzondere fineersoorten die door een speciale bewerking over een moderne donkere look beschikken. Het Eucalyptus fineer is gerookt, waardoor het een diepbruine kleur en een warme gloed krijgt.
Het Yaya fineer heeft een zwarte kleuring in de diepte. Het voordeel hiervan is dat dit fineer, ook na het schuren, zijn mooie zwarte kleur behoudt. Een absolute meerwaarde voor de fineercollectie dus!
 
Ontdek de nieuwe materialen bij Broeinest
Wil je de nieuwkomers met eigen ogen bewonderen en in real life ervaren wat fineer met een ruimte kan doen? Maak dan een afspraak bij één van de vier Broeinest locaties! In de Decospan Black Box kun je ruim 50 fineersoorten van Decospan, Querkus, Shinnoki en Nordus als hele plaat bekijken. De ALPI fineercollectie is te zien op A4-formaat. In Broeinest staan de materiaalspecialisten van Baars & Bloemhoff klaar voor advies op maat en kun je A4-samples lenen van jouw favoriete fineer!