Exquise ervaring voor de zintuigen

De Nordic Choice hotelgroep heeft met Villa Copenhagen in de hoofdstad een buitengewoon hotel geopend met onder meer baden en wastafels van Duravit. 
Exquise ervaring voor de zintuigen
Met de claim het beste hotel ter wereld te worden, heeft het hotelmanagement zichzelf een belangrijk doel gesteld, dat bovenal verantwoord en duurzaam handelen omvat. Met de zorgvuldige herinrichting van het historische gebouw van het voormalige postkantoor in het centrum van Kopenhagen is een unieke combinatie van verleden, heden en toekomst ontstaan. De 390 kamers en suites zijn, net als het hele interieur, individueel en heel verschillend ontworpen. Harmonieuze kleur- en materiaalcombinaties, de geselecteerde meubels en talloze liefdevolle details zorgen voor een voortreffelijke ervaring voor de zintuigen. Ook zijn de hoogste eisen gesteld aan de hotelbadkamers. Allen met een Scandinavisch karakter. Het vrijstaande bad van Duravit, ontworpen door de Deense designer Cecilie Manz, past perfect in de stijlvolle ambiance. Inbouwwastafels uit de Foster-serie passen perfect in de op maat gemaakte consoles.
De beleving voor de gast gaan echter veel verder: van hoogwaardig eten, de vriendelijke bediening tot het spectaculaire dakterras met het buitenzwembad van 25 meter.