Twee keer zo snel precies en veilig

De nieuwe accu-invalcirkelzaag TSC 55 K van Festool maakt precieze invalzaagsnedes tot een materiaaldikte van 55 mm. Ideaal dus voor onder meer het perfect pas zagen van interieurdeuren of het zagen van uitsparingen in deuren en keukenbladen. 
Twee keer zo snel precies en veilig
Maar ook zeker voor het zagen van dilitatievoegen in parketvloeren en schaduwvoegen maken en het zagen van plaatmateriaal.
De KickbackStop stopt het zaagblad van de nieuwe accu-invalcirkelzaag TSC 55 K sneller dan in een oogwenk. Daarnaast lukken precieze sneden nu twee keer zo snel en krachtig bij gelijktijdig langere accuduur. In combinatie maakt de nieuwe zaagbladgeneratie van Festool maximaal zaagvermogen en perfecte snedekwaliteit mogelijk. Het zaagsysteem wordt afgerond met slimme systeemaccessoires zoals geleiderails, hoekaanslag, splinterbescherming en een zaagtafel. De combinatie van borstelloze EC-TEC-motor en dubbel accusysteem (2 x 18 V) maakt dat de nieuwe TSC zo opvallend krachtig is als een netstroommachine en wel met gelijktijdig volledige mobiliteit. Of het nu met stofopvangzak of een stofzuiger met Bluetooth® inschakelautomaat is: met het Festool-afzuigsysteem kan men vrijwel stofvrij werken.