Volle bak vooruit bij Twan & Twan

Twan & Twan Exclusive Interiors heeft haar vloeroppervlak uitgebreid met 1.400 vierkante meter. Tijdens de verbouwing speelde werkvoorbereider Ward van Hout een rol bij de inrichting en de begeleiding van de logistieke processen.
Volle bak vooruit bij Twan & Twan | Vaktijdschrift Interieurbouw
Volle bak vooruit bij Twan & Twan | Vaktijdschrift Interieurbouw
Of het nu om het inrichten van een jacht, een kantoor, of een villa gaat: werkvoorbereider Ward van Hout (22) beseft altijd dat hij met iets unieks bezig is bij Twan & Twan Exclusive Interiors. “Het ene moment werk je aan het interieur van een kantoorpand, het andere ben je aan de slag op een luxe jacht in het buitenland”, vertelt hij. “Belangrijk is ook dat ik bij Twan & Twan de kans krijg om mezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. De eigenaren zijn jonge ondernemers die volle bak vooruit willen, net als ik. Daarom is er voor mijn gevoel ook sprake van zo’n goede match.”

Productiecapaciteit verdubbeld
Eigenaren Twan van den Heuvel en Twan van den Boogaart begonnen hun onderneming in een schuurtje van het ouderlijk huis van Van den Heuvel, waar ze keukens, kasten en andere meubelstukken maakten. Hun eerste bedrijfspand openden ze in Oss, in 2015 verhuisden ze naar een bestemming aan de Loopkantstraat in Uden. Inmiddels is Twan & Twan gehuisvest in de huidige locatie aan de Kuiperstraat in Uden. Dit pand biedt volgens Ward van Hout meer logistieke mogelijkheden. “Door het vloeroppervlak uit te breiden hebben we onze productiecapaciteit verdubbeld. Daarnaast beschikken we nu over een eigen spuiterij, waardoor we klanten nog beter kunnen bedienen.”
 
Het volledige interview met Ward van Hout is te lezen in Interieurbouw nr 1 2021