Industriële iconen

Cosentino voegt een serie kleuren toe aan haar reeks innovatieve materialen voor architectuur en design: Silestone Loft, vijf kleuren die zijn geïnspireerd op een industriële stijl. 
Industriële iconen | Vaktijdschrift Interieurbouw
Silestone Nolita
De namen Camden, Poblenou, Seaport, Nolita en Corktown vertegenwoordigen vijf iconische wijken met een kenmerkende geschiedenis en industriële esthetiek. Silestone Camden, geïnspireerd op één van London’s meest invloedrijke alternatieve wijken, is cementgrijs. Het is een veelzijdige, aanpasbare kleur die dankzij zijn homogeniteit gemakkelijk in elk interieur kan worden verwerkt. Silestone Poblenou, geïnspireerd op het epicentrum van de industriële revolutie in Barcelona, is een warme grijstint met subtiele aders op een zandachtige achtergrond. Silestone Seaport, dat herinnert aan de kleine kustwijk in het zuidoosten van Manhattan, lijkt op donker, versleten cement met opvallende witte tinten. Silestone Nolita, een andere op New York geïnspireerde creatie, is koel en industrieel, vermengd met wittinten en lichte grijstinten.
Silestone Corktown, geïnspireerd door het licht en de schaduw van een wijk in Detroit, is het meest intense, solide en diepe zwart in de Silestone Loft-collectie.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen