Chic en mat

Sinds begin januari is de Pfleiderer ‘Design collectie 2021-2024’ verkrijgbaar. Zij heeft als motto ‘Make your visions work’ en bevat 284 kleuren en decoren, waaronder 66 noviteiten. 
Chic en mat
Hierdoor is voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer, bij het verschijnen van het eerste plaatmateriaal op de markt, de passende kant ook al direct uit voorraad leverbaar. Passend bij het motto ‘Make your visions work’ zijn alle designs van de nieuwe Pfleiderer collectie flexibel via het DST-systeem voor Decor, Structuur en Technologie te combineren en zo veel nieuwe vormgevingsperspectieven bieden. Alle 284 kleuren en decoren zijn als HPL verkrijgbaar, daarvan zijn er via het voorraad- en snel leverprogramma bovendien 139 verkrijgbaar als direct gelamineerd DecoBoard.
Om de moderne optiek en zachte structuur van het uni-oppervlak ook perfect aan de kant toe te passen, heeft Ostermann voor deze structuur een nieuw oppervlak geïntroduceerd. Kantenband met de nieuwe ‘Microstructuur’ is bijzonder chic en mat en heeft een zachte, aangename structuur.