Baars & Bloemhoff onthult nieuwe Pfleiderer DST-collectie 2021 – 2024

Talrijke combinaties van decoren, verbeterde structuren en hoogwaardige dragermaterialen: dat is de basis van deze kersverse Duropal HPL en Thermopal melamine collectie van Pfleiderer. De complete voorraadcollectie, specials en kant-en-klare materialen zijn nu online beschikbaar bij Baars & Bloemhoff. 
Baars & Bloemhoff onthult nieuwe Pfleiderer DST-collectie 2021 – 2024
Baars & Bloemhoff onthult nieuwe Pfleiderer DST-collectie 2021 – 2024
Baars & Bloemhoff onthult nieuwe Pfleiderer DST-collectie 2021 – 2024
Verbeterde structuren en een 1-op-1 kleurkoppeling
De Sandpearl (SD) structuur is de nieuwe standaard structuur voor unikleuren en combineert mooi met vele steen- en fantasiedecoren. De structuur is - net als alle beschikbare decoren - verkrijgbaar in Themopal melamine, Duropal HPL en bijpassend kantenband. Hierdoor ben je verzekerd van een 1-op-1 kleurkoppeling en creëer je eenvoudig eenheid in horizontale en verticale oppervlakken.

Certificeringen: van Blauer Engel tot Cradle-To-Cradle Bronze
Daarnaast voldoen de materialen aan strenge eisen op het gebied van gezondheid en kwaliteit. Zo zijn Duropal HPL en Thermopal melamine Blauer Engel gecertificeerd en voldoen ze aan de Duitse E05 normering voor formaldehyde emissies. En wist je dat Pfleiderer verschillende stromen resthout gebruikt voor de productie van spaanplaat? Het P2 spaanplaat is Cradle-to-Cradle Bronze gecertificeerd en vormt de basis voor bijna alle Thermopal melamine decoren die Baars & Bloemhoff uit voorraad levert.

Ontdek de Pfleiderer DST collectie in toegepaste vorm
Baars & Bloemhoff heeft een speciale tool ontwikkeld waarmee je in één oogopslag kunt zien hoe een Duropal HPL of Thermopal melamine decor uit de nieuwe DST collectie overkomt in een ruimte, vanuit verschillende hoeken. Ga naar de Decor Kiezer, selecteer een decor en de configurator doet de rest. Wil je een materiaal liever met eigen ogen zien? Vanuit de Decor Kiezer vraag je binnen een paar klikken een gratis sample aan! Waar wacht je nog op?

Kant-en-klaar
Vanaf nu levert Baars & Bloemhoff ruim 150 decoren direct uit voorraad in Thermopal melamine, Duropal HPL en ABS-band. Geef je jouw bestelling voor 17.00 uur door, dan heb je alles de volgende leverdag in huis!
Bovendien vind je in de webshop populaire samengestelde materialen en kant-en-klare producten zoals vensterbanken en HPL werkbladen.
Daarnaast is de Duropal deurencollectie exclusief bij Baars & Bloemhoff verkrijgbaar. Benieuwd hoeveel stuks er van jouw gewenste artikel op voorraad liggen in het Baars & Bloemhoff distributiecentrum? Je krijgt direct inzicht in de actuele voorraadhoogte bij jouw online bestelling.


Wil je liever de complete DST collectie van Pfleiderer in real life bewonderen? Maak dan een afspraak bij een Broeinest locatie bij jou in de buurt. Hier kun je alle decoren uit de voorraadcollectie op A4-formaat bekijken en staat een team deskundige materiaaladviseurs van Baars & Bloemhoff klaar om je te voorzien van advies op maat!