Maatwerk in LED verlichting

Kisch levert maatwerk in LED verlichting. Voor elke situatie, voor elke toepassing. Bij het ‘Maatwerk in LED verlichting’ programma van Kisch staan twee termen centraal: ontzorgen en verzorgen.
Maatwerk in LED verlichting | Vaktijdschrift Interieurbouw
Maatwerk in LED verlichting | Vaktijdschrift Interieurbouw
Maatwerk in LED verlichting | Vaktijdschrift Interieurbouw
Na het ontvangen van een tekening en/of specifieke aanvraag ontzorgt Kisch allereerst door een offerte op maat te sturen. Vervolgens verzorgen zij door de producten ‘plug and play’ aan te leveren. Kortom: Kisch richt zich op de grootsheid van details, zodat de interieurbouwer zich volledig kan focussen op het eindresultaat.

Compleet
Het ‘Maatwerk in LED verlichting’ programma van Kisch is zeer compleet. Alle mogelijke configuraties kunnen op maat worden gemaakt. De LED verlichting die Kisch levert wordt onder andere gebruikt voor balies, kantoren, diverse kasten, badkamers en keukens.
De mogelijkheden zijn vervolgens talrijk. Dimmen en schakelen via de muur, bewegingssensoren, draadloos dimmen en aansluiting op DOMOTICA zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.
Kisch heeft voor elke vraag en specifieke situatie een oplossing.
De levertijd van het Maatwerk in LED verlichting programma is normaliter slechts 3 dagen, uitzonderingen daar gelaten.

Profielen op maat
Een greep uit het Maatwerk in LED verlichting programma: spots, inbouw en opbouw; garderobestang met ingebouwde led verlichting; u-profielen met ingebouwde led verlichting; led strips, 60 of 120 led’s per meter; glasplaathouders met ingebouwde led strips; ladeverlichting; plafondverlichting; badkamerverlichting; mc easy, draadloos dimmen en bedienen via verschillende soort hand- en wandzenders; plintverlichting; rgb verlichting; aluminium profielen voor warmtegeleiding; complete armaturen; buigzame strips ten behoeven van bijvoorbeeld een balie en wanden. Alle profielen worden per millimeter op maat geleverd.