Nieuwe catalogus online

Helemaal weer up-to-date, online beschikbaar en te downloaden: de Sign catalogus van Comhan Holland. Een boek vol innovatieve aluminium systemen, profielen en platen voor onder andere winkelinrichters, signmakers en interieurbouwers.
Nieuwe catalogus online
Nieuw in de catalogus:
• LedBox 75 & 100 voor het maken van ‘slanke’ enkel- en/of dubbelzijdige LED frames of verlichte bewegwijzering voor binnen en buiten toepassing.
• LED Frame 45/2 voor wandmontage, hangende montage en muurmontage (uitsteek), enkel- en dubbelzijdig toepasbaar (voor binnen en buiten).
• DainoFlex nu ook in LED White Matt én kant-en-klare hoekstukken. Een solide en eenvoudig outdoor LED doek-spansysteem.
• SquareFix buiskoppel systeem, nu ook zwart structuur gelakt uit voorraad leverbaar én met extra onderdelen voor het maken van transparante afschermingen.
Momenteel wordt het SquareFix systeem veel gebruikt voor het maken van transparante afschermingen, zoals spatschermen en balieschermen voor onder andere in de horeca, kapperszaken, winkels, supermarkten en kantoren.