Breedbandschuren zonder investeren

De dienst Sanding as a Service, SaaS, die Boere Machinefabriek aanbiedt, is uitgebreid met breedbandschuurmachines op locatie. Met SAAS heeft de klant zonder investering alleen de kosten die aansluiten bij zijn productie.
Breedbandschuren zonder investeren | Vaktijdschrift Interieurbouw
Breedbandschuren zonder investeren | Vaktijdschrift Interieurbouw
Breedbandschuren zonder investeren | Vaktijdschrift Interieurbouw
Breedbandschuren zonder investeren | Vaktijdschrift Interieurbouw
Wereldwijd draaien er meer dan vijfduizend breedbandschuurmachines van Boere Machinefabriek, waarvan een goede duizend in Nederland. De breedbandschuurmachine is ontworpen voor professioneel gebruik en wordt voornamelijk gebruikt in de houtverwerkende industrie voor het schuren van massief hout en gefineerde oppervlakken. Dit schuren is vaak de laatste stap voor het lakken. Maar meer en meer worden breedbandschuurmachines gebruikt voor het schuren en bewerken van ‘vreemde’ materialen zoals kunststof, lak, rubber, kurk, isolatieschuim, metaal, composietmaterialen, plastics of combinaties van materialen en zelfs steenachtige materialen.
Commercieel directeur Ruud van der Aar van Boere Machinefabriek: “Breedbandschuren is dé oplossing waar nauwkeurige dikte over een grote oppervlakte cruciaal is en waar het materiaal geschikt gemaakt wordt voor de volgende bewerking.”

SSaaS
Bij Boere Machinefabriek in Waddinxveen staat een complete schuurstraat van vier verschillende schuurmachines. Met de schuurstraat in Waddinxveen bieden zij de Sanding-Street as a Service, SSaaS, aan. Klanten kunnen hier hun schuur- en structureerwerkzaamheden verrichten. Boere ondersteunt de klant op zijn verzoek met een operator. De klant huurt de machine voor de tijd die hij nodig heeft om zijn materiaal te bewerken.

SaaS2
Naast deze Schuurstraat in Waddinxveen, plaatst Boere nu desgewenst ook schuurmachines op locatie zonder dat de klant deze moet aanschaffen. De klant vermijdt het transport van en naar Boere en is veel flexibeler in het gebruik omdat de machine steeds onder handbereik is.
Boere helpt de klant met een professionele inbedrijfstelling van de machine en instrueert de operators.
Van der Aar: “Ook verzorgen wij bij SaaS2 het onderhoud van de machines en zorgen wij voor voldoende verbruiksmaterialen. Zo wordt de gebruiker optimaal ontzorgd en slechts afgerekend op het aantal bewerkte m².”
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen