Snel en zonder stof

GX Wall+ van Grosfillex is dé oplossing om badkamers professioneel snel en zonder stof te renoveren. De massieve kunststof tegels en panelen hebben een waterdichte messing/groef verbinding. De panelen zijn in nieuwbouw en renovatie met een MS polymeerlijm direct op alle soorten harde ondergronden aan te brengen. 
Snel en zonder stof
Snel en zonder stof
Snel en zonder stof
Snel en zonder stof
Daarnaast kunnen de panelen over bestaande tegels heen worden geplaatst. Het renoveren van een badkamer kan hiermee in een dag zonder stof gebeuren. Het eindresultaat met de verschillende moderne decors doet zeker niet onder voor keramisch tegelwerk. Daarnaast is GX Wall+ veel hygiënischer omdat ook de voegen van kunststof zijn en daarmee geen voedingsbodem voor algen en schimmels aanwezig is in tegenstelling tot minerale voegen.
Voor dit werk is niet speciaal een tegelzetter nodig. Door de minimale droogtijd van de lijm en geen wachttijd voor het voegen, gaat plaatsen zeer eenvoudig. Plaatsing kan daarom door de aannemer of installateur zelf worden gedaan. Voor hotels bijvoorbeeld is dit een ideale renovatie oplossing waarbij de kamer snel weer ingezet kan worden voor gasten.

Decoratief
De decors en formaten zijn zeer geschikt voor een decoratieve en hoogwaardige uitstraling op wanden in bijvoorbeeld openbare ruimtes, wachtruimtes, hotel lobby en dergelijke. De tegels in het Stone-assortiment van Gx Wall+ imiteren tegels met steeneffect en zijn zowel visueel als bij het aanraken zo realistisch dat u er versteld van zult staan.
De houttrend-tegels met de opdruk van gekleurd hout, geven het gevoel dat de inkt van een oud affiche er verschillende, onopvallende sporen van afbeeldingen op heeft achtergelaten. Deze decoratieve wandbekleding zorgt voor een ontspannen sfeer in de ruimte. Eenvoudig te hanteren, lichte panelen die eenvoudig met een cutter gesneden kunnen worden en een goed alternatief vormen voor houten latten, behang of verf.
De witte tegel heeft een heldere, moderne, uitstraling die de leefruimte ritme geeft. Deze decoratieve pvc-tegels hebben een verbluffende 3D-print die door zijn geometrische vormen en schaduwspel onmisbaar is voor projecten op het gebied van een chique, moderne inrichting .

18 decors
Er zijn inmiddels 18 decors in 5 verschillende formaten: 30 x 60cm, 45 x 90cm, 60 x 120cm, 17 x 120cm en panelen van 60 x 260cm. Met het formaat 60 x 260cm kan nog sneller gewerkt worden met een verticale verbinding die naadloos aansluit.