Breid jouw skills verder uit

Samen met andere Broeinest partners bundelt Baars & Bloemhoff haar krachten in Broeinest UTR om kennis en skills op het gebied van materialen en technieken te delen tijdens praktische trainingen. Verdiep je in de mogelijkheden van solid surface, leer alles over kantafwerking of ontdek de nieuwste materialen.
Breid jouw skills verder uit
Breid jouw skills verder uit
Breid jouw skills verder uit
In het hart van Broeinest UTR bevindt zich een veelzijdige werkplaats die onder meer beschikt over een 5-assige CNC-frees, kantenlijmmachine en platenopdeelzaag van Klingelnberg-Klauss en de nieuwste producten van PCK en Leitz-Service.
Hier maak je kennis met de laatste snufjes op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen tijdens een van onze trainingen. Denk daarbij aan de (plaat)bewerkingen en ‘Operational Excellence’.

Subsidie
Wist je dat je na het volgen van een van de Baars & Bloemhoff trainingen in aanmerking komt voor een scholingssubsidie? Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. Zo kan 50% van de trainingskosten per persoon worden vergoed. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal € 850,00 per persoon per jaar.

Bekijk op baars-bloemhoff.nl alle actuele trainingen en schrijf je direct in voor jouw favoriet.
Foto’s: Wouter van der Sar