Vertrouwde naam voor een nieuwe platenleverancier

Alldeco, nieuw maar toch ook een beetje oud, of net andersom: Alldeco in Lochem, leverancier van zowel decoratief- als constructief plaatmateriaal. Op een steenworp afstand van waar Alldeco voorheen gevestigd was. In een gloednieuw pand zit een enthousiast team mensen om de markt in Oost Nederland te gaan bedienen. 
Vertrouwde naam voor een nieuwe platenleverancier
Vertrouwde naam voor een nieuwe platenleverancier
Vertrouwde naam voor een nieuwe platenleverancier
De doelgroep van Alldeco is in eerste instantie de interieurbouwer in het Oosten van Nederland, maar ook de daar aan verwante bedrijven. Te denken valt daarbij aan standbouwers en keukenbouwers. Maar ook de architecten zullen worden bezocht om de diverse plaatmaterialen onder de aandacht te brengen.
Het leveringsprogramma van Alldeco zal bestaan uit Egger en Resopal, waarbij met Resopal heel Nederland wordt bediend, en producten van onder meer Aangenaam Akoestiek, Impression Fineer, Pantoni en Ecoplex.

Constante kwaliteit
Ecoplex is het verrassende multitalent in Populieren MPX. Mooie rechte stammen, kwastvrij hout, licht van kleur en gewicht. De stammen worden met zorg gesorteerd voor het gebruik. Alleen de mooiste en zuiverste stammen worden dun geschild en zijn geschikt voor de topkwaliteit van het Ecoplex. Het resultaat is een constante kwaliteit, een fijne laagopbouw en een prettig te verwerken plaat(ecoplex.nl).
Het complete voorraadprogramma van Egger is terug te vinden op mijnvoorraad.nu. Daar vindt men ook een uitgebreid aanbod in kant en klare meubelpanelen. Professioneel afgewerkt met de nieuwste lasertechniek voor een perfecte randafwerking zonder lijmnaden(mijnvoorraad.nu).

Akoestisch comfort
Het verbeteren van de akoestische leefbaarheid krijgt steeds meer aandacht en roept gelijk ook vele vragen op. Hoe verhoog ik de spraakverstaanbaarheid?, welke invloed heeft de akoestiek op welbehagen en productiviteit? wat is de nagalmtijd? Of het nu gaat om een restaurant, kantoor, schoolgebouw of spreekruimte, overal hebben de gebruikers behoefte aan akoestisch comfort.
Aangenaam Akoestiek is een collectie decoratieve en geluidsabsorberende producten en voorziet je in het overzicht en de kennis om antwoorden te kunnen geven in akoestische vraagstukken(aangenaamakoestiek.nl). 

Functionele oplossingen
Pantoni is als een chefkok die de beste ingrediënten gebruikt. Het beste meubel is het meubel dat geproduceerd is van het juiste plaatmateriaal. Keuze van de kern en het oppervlak zijn daarbij een bewust afwegingsproces. Pantoni biedt met het Certi-programma een range aan functionele oplossingen, die ook decoratief zijn. De materialen zijn stootvast, hebben een watervaste verlijming en bieden aan twee zijden decorvrijheid. Pantoni, wanneer perfectie de standaard is(pantoni.nu).
Impression Fineer is een mooi stukje natuur in het interieur en zorgt voor de eerlijke beleving van hout. Met een compleet aanbod van diverse fineersoorten is er voor iedere interieurbeleving een geschikt Impression Fineer. En dit allemaal uit voorraad leverbaar(impressionfineer.com).