Efficiënt stofferen op nieuwe werkvloer

Busschers Interieur Stoffering heeft op het ideale moment een nieuwe expeditie-ruimte in gebruik genomen. De onderneming ziet de opdrachten niet alleen in aantallen toenemen, maar ook in omvang. Zo staat Busschers op het punt om in 8 weken tijd liefst 3.050 m²/2.100 stuks panelen te stofferen. 
Efficiënt stofferen op nieuwe werkvloer
Efficiënt stofferen op nieuwe werkvloer
Sinds afgelopen zomer heeft Busschers Interieur Stoffering haar nieuwe uitbouw in gebruik genomen. Er is onder andere een ruime expeditie gerealiseerd, een magazijn voor schuimplaten en maar liefst 200 m² extra werkvloer. De nieuw ingerichte werkvloer is specifiek voor paneelstoffering. Er zijn twee nieuwe afzuiginstallaties geplaatst met een forse capaciteit die ervoor zorgen dat Busschers’ medewerkers in een gezond werkklimaat hun stoffering kunnen uitvoeren.
Constante kwaliteit
In eigen beheer zijn aangepaste stoffeertafels gemaakt. Deze worden in een opstelling geplaatst zodat een ‘stoffeerstraat’ ontstaat waarin snel en efficiënt gewerkt wordt. En niet geheel onbelangrijk: er wordt constante kwaliteit geleverd. Met daarbij het voornemen tot aanschaf van een stofsnijmachine is Busschers klaar voor de toekomst. “Deze manier van werken is ook gewenst, zo niet vereist”, aldus Sander Peek, Commercieel Manager van Busschers. “We hebben ons namelijk ontwikkeld tot specialist in verlijmde stoffering op stalen ondergrond en ronde vormen. Hiermee is een nieuwe markt aangeboord.”

Lees het volledige interview met Sander Peek van Busschers in Interieurbouw nr6/2020 die verschijnt op 30 oktober