Presentatie-innovatie-inspiratie

De gehele maand november staat bij De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen in het teken van demo’s, inspiratie, presentatie en bovenal innovatie. Iedere week worden er kleinschalige kennis-sessies georganiseerd specifiek afgestemd op ieder vakgebied en zowel voor kleine- als grote ondernemingen. In een paar uur zijn de bezoekers op de hoogte van alle toekomstige ins & outs.
Presentatie-innovatie-inspiratie | Vaktijdschrift Interieurbouw
“Eind juni hebben we onze vernieuwde showroom tijdens een live-event gepresenteerd. Aanleiding hiervoor was de komst van de Biesse Terma, Materia en Rover Plast waarmee we in één democenter volwaardige Advanced Materials demo’s op maat kunnen geven. Een unieke waarde in de Benelux. Deze sessies hebben we vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 kleinschalig gehouden zodat we de veiligheid van onze gasten kunnen garanderen. Terugkijkend was het een enorm succes. Dit heeft ertoe geleid dat we dit soort persoonlijke belevenissen vervolg willen geven voor al onze doelgroepen”, aldus René Schalks, Salesmanager bij De Groot Bewerkingsmachines.

Programma
Govember biedt voor iedere vakman wat nieuws. Van timmerfabrikant tot interieurbouwer en plaatbewerker en van ZZP-er tot Advanced Materials bewerker. De Govember kennis-sessies bestaan uit ochtend- of middagsessies zodat het makkelijk te combineren is met de dagdagelijkse werkzaamheden. Voor de interieurbouwer en plaatbewerker hebben we onderstaande sessies uitgelicht.

04 NOV | De praktijk van kunststof bewerken
05 NOV | De bouwplaats zonder vorstverlet en tropenrooster
11 & 19 NOV | Eén kozijn, géén handen
12 NOV | Grote toekomst voor de kleine ondernemer
18 NOV | 24/7 plaat bewerken
25 & 26 NOV | Govember dagen

Lees alles over de GOVEMBER kennismaand bij De Groot in de komende editie (nr 6) van Interieurbouw.