Elegante contouren

AvoriTech is de naam van het gloednieuwe schuifladesysteem van Poggenpohl met een 8 mm dunne ladezijwand. Deze innovatieve nieuwe ontwikkeling is het resultaat van de succesvolle samenwerking met beslagspecialist Hettich. 
Elegante contouren | Vaktijdschrift Interieurbouw
AvoriTech is de opvolger van het huidige schuifladesysteem van Poggenpohl. Het nieuwe systeem AvoriTech staat voor de hoge kunst van reduceren: de schuiflade overtuigt direct door elegante contouren en puristische vormen. Fijn aluminium met een matte oppervlakfinish, een materiaalbreedte van slechts 8 mm en iedere rand die exact in een hoek van 90° is gebogen – hiermee tonen zijwand en achterwand zich overal in topvorm. Synchronisatie d.m.v. stalen kabels garandeert een superieur loopcomfort van de ladegeleiders van AvoriTech. Dit veilige systeem biedt ook op lange termijn de beste zijwandstabiliteit en minimale verzakkingswaarden, zelfs bij zwaar beladen ladegeleiders. Dat zorgt voor een perfect voegenbeeld en heldere lijnvoering.
Poggenpohl toonde de lade-innovatie AvoriTech voor het eerst tijdens de Küchenmeile 2020 in Herford, de marktintroductie staat gepland voor het voorjaar van 2021.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen