Een Quooker-kraan voor ieder keukendesign

Ieder keukendesign is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in verschillende finishes. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina.
Een Quooker-kraan voor ieder keukendesign | Vaktijdschrift Interieurbouw
Energie besparen met Quooker
Een Quooker-kraan is niet alleen een sieraad op het aanrecht maar ook een bijzonder praktische toevoeging in de keuken. Een kraan die direct kokend water levert. Veilig, multi-inzetbaar, tijd- en ruimte- en energiebesparend. Dankzij de techniek van hoogvacuüm isolatie kost het maar 5 cent per etmaal om het water op 110˚C te bewaren. Het Quooker COMBI reservoir heeft tevens de functie van keukenboiler waardoor je nooit meer hoeft te wachten op warm water uit je keukenkraan. Daarmee bespaar je water en energie en er hoeft alleen een koudwaterleiding in de keuken te worden aangelegd.

De kraan die alles kan
Met de Quooker CUBE, die kan worden aangesloten op ieder Quooker systeem, tap je naast koud, warm, 100˚C kokend ook gekoeld en bruisend water uit dezelfde Quooker kraan. Een bijzonder duurzaam idee, want de CUBE maakt de aankoop van plastic waterflessen overbodig.

Bekijk de gehele collectie op quooker.nl/kranen