Modern rustiek

Clement en Thorgan zijn de twee nieuwe aanwinsten in de badencollectie van Detremmerie. Detremmerie stelt zijn collectie in 2020 nog steeds bij om zo trendsettend aan de weg te blijven timmeren. 
Modern rustiek
De badencollectie van Detremmerie is al sinds jaar en dag een welkome aanvulling in combinatie met de andere badkamerlijnen van Detremmerie . Clement is een nieuwkomer die met zijn geïntegreerde overloop super veilig is. Zijn compacte afmeting van 160 x 75 cm zorgt dat hij in veel badkamers makkelijk kan worden toegepast. Het bad Thorgan staat er door zijn eigentijdse vorm. Dit bad is een mengeling tussen modern en rustiek en hierdoor heel modern. 170 x 75 cm. Beide baden zijn leverbaar in matte en glanzende uitvoering.
In het najaar 2020 wordt de reeks No Limit 20 aangevuld met een nieuwe wastafel, leverbaar in kunstmarmer, top solid of echte marmer. De marmer waskom is leverbaar in 4 uitvoeringen: Wit en Zwar marmer, Emperador Bruin en Silver Fantasy Grijs. Deze wastafel heeft een uitspringende ronde wastafel, waardoor je eindelijk een praktische kleine wastafel krijgt. Deze kan worden gecombineerd met spiegel, onderbouw of open frame naar keuze.