Vakmensen vooruithelpen als bedrijfsmotto

Maiburg heeft een zeer compleet aanbod in materialen en technieken op gebied van lijmen, schuurmateriaal, plaatmateriaal en installatie- en afwerkingsproducten voor vloeren en houten meubels. Maar het Waalwijkse familiebedrijf kijkt verder dan alleen dit aanbod. Gepassioneerde mensen, met de benodigde (applicatie)kennis en jarenlange ervaring, helpen vakmensen graag vooruit om hen sneller en efficiënter te laten werken.  
Vakmensen vooruithelpen als bedrijfsmotto
Vakmensen vooruithelpen als bedrijfsmotto
Vakmensen vooruithelpen als bedrijfsmotto
Vakmensen vooruithelpen als bedrijfsmotto
Vakmensen vooruithelpen als bedrijfsmotto
Vakmensen vooruithelpen als bedrijfsmotto
Om snelle leveringen mogelijk te maken, heeft Maiburg een breed en diep assortiment standaard op voorraad met onder andere meer dan 2.500 decors decoratief plaatmateriaal. In samenwerking met topproducenten is een assortiment tot stand gekomen voor veel verschillende sectoren en toepassingen. Of het nu gaat om plaatmateriaal, schuurmateriaal of lijmen: Maiburg biedt een uitgebreid leveringsprogramma van enkel absolute topmerken in de houtverwerkende industrie. 

Gewoon een beter resultaat
Maiburg levert decoratief plaatmateriaal van onder andere Abet Laminati, Alvic, Betacryl, Duropal, Econ, Formica, Kaindl, Koskisen, Pfleiderer en Thermopal. Het assortiment omvat een grote verscheidenheid materialen en specificaties. Ook voor constructief plaatmateriaal is de professional bij Maiburg aan het juiste adres. Denk daarbij aan diverse afmetingen (beperken zaagverlies), diktes (6 tot en met 38 mm), persing/gewicht, houtsoorten, vochtbestendigheid en brandwerendheid, duurzaamheid en overige certificeringen. Voor ieder project is daarmee altijd een ideale oplossing voorhanden. Dit leidt tot een hogere efficiency, minder afval en/of gewoon een beter resultaat.

Webshop
Bestellen bij Maiburg kan persoonlijk via één van de verkoopmedewerkers maar is ook erg eenvoudig via een persoonlijk account op de webshop www.maiburg.nl. Deze webshop biedt onder meer: altijd actuele nettoprijzen (na inlog); snel en intuïtief navigeren; offertes aanvragen; uitgebreide productinformatie; eigen bestellijsten aanmaken; duidelijk order- en offerteoverzicht.

Toegevoegde waarde
Maiburg ziet nadrukkelijk toegevoegde waarde voor haar relaties in een aantal specifieke eigenschappen van de organisatie. Deze klant- en resultaatgerichtheid blijft niet onopgemerkt en zorgt al jarenlang voor een trouwe klantenkring. De kennis is niet alleen product georiënteerd. Als vakspecialisten stellen de medewerkers van Maiburg altijd graag eerst een duidelijke diagnose voordat zij je van advies voorzien. Alle inspanningen en acties zijn erop gericht een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van jouw werksituatie. Met adviezen, demonstraties, workshops en trainingen zijn de specialisten van Maiburg dagelijks in staat om vakmensen te begeleiden bij diverse vraagstukken.

Ontzorgen
Bijzondere vormgeving, seriematig werk of een strakke projectplanning? Maiburg ontzorgt je graag door diverse plaatbewerkingen over te nemen. Technisch veeleisende opdrachten worden snel, stipt en nauwkeurig afgerond. In onder meer de interieur-, decor- en standbouw worden dagelijks verschillende opdrachten uitgevoerd, met zowel serie- als stuksproductie. Maiburg beschikt over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.
Plaatmaterialen kant-en-klaar afgewerkt met een HPL erop aangeleverd krijgen bespaart enorm veel tijd en dus kosten. Door middel van verlijming kunnen diverse materialen 1- of 2-zijdig opgedikt of bekleed worden met bijvoorbeeld een HPL. Zowel koud perswerk in stapelpersen tot maximaal 3200 x 1600 mm als warm perswerk in een doorlooppers tot maximaal 4200 x 1600 mm behoort tot de mogelijkheden.
Diensten zoals de Maiburg persservice in combinatie met de grootste voorraad (decoratief) plaatmateriaal, lijmen en schuurmaterialen van Nederland maakt Maiburg dé totaalleverancier in de houtverwerkende industrie.

Hofleverancier
In het gebied van de Langstraat, bekend van de economische gerichtheid op de schoenenindustrie, heeft ook Maiburg haar oorsprong in deze bedrijfstak. Vandaag de dag is de schoenindustrie nog steeds een van de pijlers van Maiburg. Het bedrijf is reeds vijf generaties, sinds 1886, in handen van dezelfde familie. De leiding over het bedrijf is steeds van ouder op kind doorgegeven. Op basis van de bewogen geschiedenis en de uitstekende reputatie heeft het Hare Majesteit de Koningin in 2011 behaagd om aan Maiburg het predicaat Hofleverancier uit te reiken.