CNC kantenlijmen voor kleinere en middelgrote bedrijven

A1 Machines presenteert komend najaar een absolute primeur: CNC met Airtech kantenlijm aggregaat voor kleine en middelgrote bedrijven.
CNC kantenlijmen voor kleinere en middelgrote bedrijven
CNC kantenlijmen voor kleinere en middelgrote bedrijven
CNC kantenlijmen voor kleinere en middelgrote bedrijven
Tecnoteam levert in samenwerking met Kluge GmbH rond de jaarwisseling 2020 / 2021 exclusief het CNC-bewerkingscentrum Tecno Edge, met een pick-up kantenlijmaggregaat voor laserkanten met geïntegreerde kapschaar.
Nu is het ook voor kleine en middelgrote ondernemingen mogelijk: kantenbewerking met lasertec kwaliteit op een CNC-machine naast de andere gebruikelijke CNC-bewerkingen doordat de marktprijs nagenoeg gehalveerd is.

Balies en tafels
Kluge levert het (gepatenteerde) manuele airtech-aggregaat al sinds 2017. Voor kleine en middelgrote bedrijven is dit zeer interessant voor het plakken van gebogen en afgeschuinde delen, en dat in laser kwaliteit. De industrie bedient daarmee klanten met de hoogste kwaliteitseisen in de stuks- en seriebewerking.
Nu kunnen meubels als gevormde balies en tafels in laser kwaliteit worden geproduceerd.

Alles aan boord
Dat wordt allemaal mogelijk door de compacte bouw van het Kluge–Pick-up kantenlijmer aggregaat, dat alle benodigdheden voor het aanbrengen van kanten aan boord heeft: activeren van de kanten, aandrukken en nu ook de kapschaar. Daardoor kan het Airtech kantenlijmer aggregaat als een normaal gereedschap gewisseld worden.
Optioneel kan het aggregaat uit de Tecno Edge CNC worden genomen en net als het kleine broertje HIT – M handmatig worden gebruikt.

Think different, save space
Tecnoteam bouwt plaatsbesparende, ergonomisch en vooral innovatieve CNC machines voor de hout- aluminium- en kunststofbewerking. ‘Think different – Think vertical’ is de slogan. Op de vraag: ‘Waarom verticaal?’ luidt het antwoord: ‘Waarom horizontaal?’, als de productieketen dat niet nadrukkelijk verlangt.
De te bewerken plaatafmetingen zijn 3000 x 1300 x 150 mm. De afmetingen en bewerkingen kunnen individueel aan de vereisten worden aangepast.
Vanzelfsprekend wordt ook een horizontale versie aangeboden.