Een lust voor het oog en een genot onder de zaag

De vernieuwde Gama Duo collectie van de Spaanse producent FINSA bestaat uit een breed scala aan unikleuren, hout-, steen- en fantasiedecoren. Alle decoren hebben een 1 op 1 kleurkoppeling in HPL, melamine en ABS kantenband. Een selectie van 65 decoren levert Baars & Bloemhoff direct uit voorraad op de speciale superPan drager met een dikte van 18 mm.
Een lust voor het oog en een genot onder de zaag | Vaktijdschrift Interieurbouw
Een lust voor het oog en een genot onder de zaag | Vaktijdschrift Interieurbouw
Een lust voor het oog en een genot onder de zaag | Vaktijdschrift Interieurbouw
De melamine decoren van Gama Duo worden standaard geleverd op superPan, een drager die de voordelen van HDF en spaanplaat combineert. Het resultaat? Een hoger afwerkingsniveau door een strakker zaagresultaat en geen uitbrekende spaanders. Bovendien buigt superPan minder snel door dan spaanplaat en kunnen kastplanken gemaakt van superPan zwaarder worden belast.

Ook aan de kanten heeft superPan een hoge stabiliteit, waardoor het materiaal voor hoeken in verstek kan worden toegepast. SuperPan is voor 85% vervaardigd uit gerecycled hout en standaard Cradle-to-Cradle Bronze gecertificeerd.

Kijk en voel: Gama Duo vanaf 16 september te zien in Broeinest
Bekijk een selectie decoren en meubelpanelen uit de FINSA Gama Duo collectie op groot formaat en voel het effect van de nieuwste hout- en steenstructuren in Broeinest.
De decoren zijn onderdeel van een speelse setting die vanaf 16 september in de materialenbibliotheken getoond wordt.

65 decoren zijn bij Baars & Bloemhoff direct uit voorraad leverbaar en zijn, indien vandaag besteld, de eerstvolgende leverdag al in huis.

Ontdek de volledige collectie op baars-bloemhoff.nl en vraag gratis samples aan.