Hybride mengkraan

De Kludi E-GO keukenmengkraan met voor een contactloze bediening is – naar wens – met een hendel ook handmatig te bedienen. Daarmee claimt Kludi E-GO de eerste hybride keukenmengkraan te zijn. 
Hybride mengkraan
Daarnaast gaat de keukenmengkraan verantwoord om met water, is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Door het hygiënisch gebruik is de kraan bovenal functioneel bij klinische toepassingen, zoals o.a. bij tandarts- of huisartspraktijken en bij dierenklinieken. E-GO is – dankzij de geïntegreerde waterdichte infraroodsensor – ook met natte of vuile handen contactloos, dus hygiënisch te bedienen. Zodra de sensor een beweging in het detectiegebied detecteert, gaat het water automatisch stromen.
Wanneer een continue waterstroom gewenst is, zoals bij het spoelen van groenten, is gebruik van de bedieningshendel een vertrouwde keuze. Met diezelfde hendel wordt ook de temperatuur geregeld. De elektronische sensoren van de Kludi E-GO worden gevoed of door batterijen of door aansluiting op een stopcontact. Voor de installatie is geen elektricien nodig en er hoeven geen kabels getrokken te worden.