Kantoor met impact op het welzijn

Voor hun nieuwe interieurontwerp voorzag softwarebedrijf Qelp, een bedrijf van SYKES, een werkplek die hun groei weerspiegelde aan de wereldwijde speler in online zelfbedieningsondersteuning. Unilin Evola speelde een belangrijke rol in het interieur.
Kantoor met impact op het welzijn
Kantoor met impact op het welzijn
Kantoor met impact op het welzijn
Een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever Qelp, Solved projectmanagement, STUDIO THO interior design en Haklander Interieurbouw resulteerde in een geweldig, efficiënt open kantoor dat een directe impact heeft op het welzijn van de mensen die er werken. Er is meer samenwerking en sociale interactie tussen teams en individuen. Daarnaast wordt een ander doel bereikt door het creëren van een werkomgeving die een grote aantrekkingskracht uitoefent op nieuw talent.
Thuis
De horecaruimte speelt een belangrijke rol in de totale inrichting van het kantoor. Het biedt een thuis voor ontmoetingen met het gemeentehuis, teamworkshops, een ontvangstruimte voor gasten en verschillende hoekjes voor uw koffie of informele ontmoeting. Bovendien is het de perfecte plek voor een vrijdagmiddagborrel. Door het project af te trappen met een workshop met Qelp-vertegenwoordigers, voelden de mensen zich betrokken en werd er rekening gehouden met al hun behoeften. Zo is de nieuwe werkplek een echte co-creatie van alle betrokken partijen.
Fotograaf: Hans Gorter

* Locatie: Amsterdam
* Sector: Kantoor
* Architect: STUDIO THO
* Aannemer: Solved
* Interieurbouw: Haklander Interieurbouw
* Producten: UNILIN Evola-HPL