Voor functionele en esthetische toepassingen

Warmte of hinderlijk licht weren op de werkplek, producten in een etalage beschermen tegen schadelijke UV-straling of privacy creëren? Man Protection biedt een breed assortiment raamfolies voor diverse doeleinden. Daarnaast zijn raamfolies uitstekend toepasbaar om de veiligheid, inbraakwerendheid of isolatie van een gebouw te verhogen én om de gebouwgevel een esthetische upgrade te geven. 
Voor functionele en esthetische toepassingen
Voor functionele en esthetische toepassingen
Voor functionele en esthetische toepassingen
De etalage is het visitekaartje van een winkel, deze moet uitnodigend zijn voor potentiële cliënten. De zon is echter de grootste etalagevijand. De oplossing hiervoor is een krachtige glasheldere raamfolie die maar liefst 99,9 procent schadelijke UV-straling weert. Hierdoor zullen kwetsbare voorwerpen en materialen zoals kleding, meubilair, antiek en kunst aanzienlijk minder snel verkleuren. Deze folie is uitermate geschikt voor onder andere etalages en winkelruiten, maar ook voor kantoren, woningen en musea. UV-werende raamfolie is ook verkrijgbaar met anti-inbraak eigenschappen.
Zonwering met uitstraling
Door de toepassing van warmtewerende raamfolie kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot wel 90 procent. Hiermee creëert men een aangename werk- en leefomgeving. Het klimaat binnen blijft optimaal en men bespaart tevens op het energieverbruik van de airco.
Zonwerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor onder andere woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen.
Maximale privacy 
De folie ‘Etched Glass’ is een matte folie die wel licht doorlaat maar geen beeld. Het wordt vaak toegepast in ruimtes waar rust en privacy essentieel zijn, zoals vergader- en werkruimtes. Ook behoren diverse logo’s, belettering of andere afbeeldingen tot de mogelijkheden die zijn af te stemmen op de huisstijl.
Raamfolies verfraaien gebouwen; een pand krijgt een bijzondere uitstraling door bijvoorbeeld gekleurde glasfolie of glasfolie met spiegeleffect aan te laten brengen. Ook kan men de privacy vergroten door een raamfolie te kiezen die de inkijk van buiten naar binnen vermindert (one-way vision).

40 jaar ervaring
Het glad en strak monteren van glasfolie op ruiten is bepaald geen sinecure. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection dé specialist op dit gebied. Met een uitgebreid assortiment hoogwaardige glasfolies en een keur aan vakmensen en vakkennis, is Man Protection de utiliteits- en woningbouw graag van dienst. De glasfolie-expert uit De Rijp is officieel distributeur van LLumar in Nederland. Naast warmte-, licht- en UV-werende glasfolies omvat het assortiment onder andere privacy-, decoratie- en kleurenfolies, die al dan niet gecombineerd kunnen worden geplaatst.