Exclusief distributeur

GRIVEN Lighting Solutions kondigt aan dat LuxImprove BV haar exclusieve Nederlandse distributeur & implementatiepartner is geworden. 
Exclusief distributeur
Met de benoeming tot exclusief distributeur wordt de samenwerking nog intensiever, wat een vergroting van capaciteiten en expertise oplevert. Export Manager van GRIVEN, Giuseppe Dedola motiveert:
“De keuze om volledig voor de licht & project-expertise, het team en het netwerk van LuxImprove te kiezen past goed samen bij onze ambitieuze doelstellingen om meer expansie en groei in Nederland te bereiken. LuxImprove weet tot de kleinste details hoe licht toegepast moet worden in de landschapsarchitectuur en het professioneel aanlichten van panden, pleinen, parken en prestigieuze objecten.” Lichtdesigner en Manager Sales & Projects van LuxImprove, Roger Casteelen zegt: “GRIVEN is een Italiaanse merk dat qua design, techniek, duurzaamheid en installatievriendelijkheid de toppositie in zijn klasse neemt, terwijl het prijstechnisch zeer interessant om toe te passen in projecten.”