Zwarte houten binnendeuren met industriële uitstraling

Berkvens Deursystemen introduceert Berkvens Zwart: een nieuwe lijn zwarte deuren en kozijnen. Verkrijgbaar als complete sets, inclusief hoogwaardig hang- en sluitwerk. 
Zwarte houten binnendeuren met industriële uitstraling
Een zwarte deur gecombineerd met een zwart kozijn oogt robuust. Dit maakt het zeer geschikt in een industrieel en strak interieur. Door de luxe uitstraling en door de verschillende modellen is er voor iedere woonstijl een passende combinatie in mat zwart beschikbaar. Berkvens Zwart bestaat uit een reeks kant-en-klare deursets; deuren en kozijnen afgewerkt in mat zwart. Waar veel van dit soort kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in aluminium of staal, koos Berkvens voor hout. Berkvens Zwart komt in eerste instantie in de varianten met glas (Berkolight en plafondhoge Verdi Light) en als volledig (mat) gelakte versie (Berkoline en Verdi Line). De industriële deuren Berkolight en Verdi Light kenmerken zich door een groot glasoppervlak met smalle stijlen waardoor veel licht in het interieur kan komen.

Voorlopig is Berkvens Zwart alleen verkrijgbaar op koperskeuze projectbasis via geselecteerde aannemers. De verwachting is dat het aantal verkoopkanalen de komende maanden wordt uitgebreid.