Nieuwe collega’s

RIGO Verffabriek heet nieuwe collega vertegenwoordigers Jelle Wiersma en Frank Linde van harte welkom! Met deze twee collega’s erbij is het Verkoop Buitendienstteam compleet. 
Nieuwe collega’s
Nieuwe collega’s
Beide heren komen het RIGO-team versterken in de vloerensector. Jelle kun je tegenkomen in de omgeving van Flevoland en Utrecht. Hij is naast accountmanager ook bereikbaar voor je technische vragen. Frank vertegenwoordigt RIGO Verffabriek in Noordoost Nederland.
Dit betekent dat RIGO Verffabriek door heel Nederland én België inmiddels goed vertegenwoordigd is. Wil je weten wie bereikbaar is voor welk gebied? Zie dan het kaartje met de rayonindeling. Lekker overzichtelijk!
Momenteel is het natuurlijk wat moeilijker om elkaar te bezoeken en ontmoeten. Schroom echter niet om de vertegenwoordiger uit jouw gebied te bellen bij vragen over het assortiment of als je een technische vraag hebt. Ze staan je graag te woord. En als deze periode voorbij is, komen ze bij je langs. Dan zorgen jullie samen weer voor prachtige meesterwerken!