Werkende machines sterkte HoutPro+

De exposantenlijst van HoutPro+ 2020 dikt wekelijks aan, waardoor de teller nu al op 180 deelnemers staat. Machines waren op HoutPro+ al van bij de eerste editie sterk vertegenwoordigd en dat blijft ook in 2020 zo. De 3de editie van HoutPro+ gaat door van 3-6/11/2020 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. 
Werkende machines sterkte HoutPro+In hal 1 zijn machines in werking te zien, wat de grote sterkte is en blijft van de beurs.
In hal 2 staan de kleinere machines en de handgereedschappen. In hal 5 hebben de leveranciers van verven en plaatmaterialen zich gegroepeerd. Hal 6 is de hal voor hang- en sluitwerk, beslag, software en het houtplein.
Wat opvalt is de sterke stijging in het aantal nieuwe deelnemers uit de toeleveringssectoren. We tellen er op half maart maar liefst 44, waarvan het grootste deel uit de sectoren meubelbeslag en houtproducten.
Op www.houtproplus.nl is op elk moment een exposantenlijst te raadplegen. Verder vindt men er een actuele en interactieve plattegrond. Wie interesse heeft om deel te nemen, kan rechtstreeks via de website zijn voorkeur wat locatie betreft doorgeven.
Werkende machines sterkte HoutPro+
Beursbeleving
Maar er is meer, want er worden ook intensieve contacten gelegd met interessante partners voor een boeiend en leerrijk randprogramma.
Waar tijdens de vorige edities sterk de nadruk werd gelegd op het ambachtelijke met demo’s houtsnijwerk, worden nu jong talent en technologie in de spotlights gezet. Dat betekent echter niet dat er geen snuifje nostalgie op te snuiven zal zijn.
De werken van de studenten van het Hout- en Meubileringscollege zullen de bezoekers dit jaar verwelkomen, meteen in de centrale entree. En de organisatie kijkt nog verder om ook met andere opleidingsverstrekkers het jonge talent in de kijker te zetten.
Industrie 4.0 en Internet Of Things is niet meer weg te denken bij de hedendaagse interieurbouwer. Ook hiervoor zal ruimte voorzien worden in de centrale entree van de beurs.
Voor het element ‘beleving’ wordt gestreefd naar exposant-overschrijdende demo’s; meerdere exposanten die samenwerken om een zo realistisch mogelijk beeld van de sector naar voor te brengen. De beursorganisatie is er van overtuigd dat dit verrassende combinaties zal opleveren.
Werkende machines sterkte HoutPro+
Deelnemen of bezoeken?
Wie als bezoeker niks van al dit moois wil missen, kan vanaf mei registreren via de bezoekersmodule op de website.
Bedrijven die interesse hebben om een stand te reserveren, nemen best contact via de website of rechtstreeks op [email protected]

Hettich Marketing