Mooie mix van LVT en tapijttegels

Het Nederlandse restaurant Lucky Apple is de wereldkeuken op zijn best. Het nieuwe, ruime restaurant pakt uit met prachtige vloeren in LVT en tapijttegels van IVC. 
Mooie mix van LVT en tapijttegels
Mooie mix van LVT en tapijttegels
Mooie mix van LVT en tapijttegels
Mooie mix van LVT en tapijttegels


Ambitieus
Bij Lucky Apple vind je een ruime keuze aan heerlijke gerechten uit de hele wereld, allemaal vers bereid, op maat van de 90 meter lange buffettoog van het restaurant. Het all-inrestaurant telt twee verdiepingen en biedt plaats aan 400 gasten, in totaal goed voor 1800 m² food sharing en live cookingsessies. Een ambitieuze ruimte om in te richten en aan te kleden, maar Art 2 Go Interior Projects ging de uitdaging graag aan. Als afwerking kozen ze voor een combinatie van LVT en tapijttegels van IVC. 

Good vibes
Het unieke karakter van het gebouw inspireerde de designers van Art 2 Go om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het resultaat? Een excentriek design dat perfect aansluit bij de kosmopolitische uitstraling van het restaurant. Elke ruimte heeft een eigen IVC-vloerontwerp, maar de gebruikte materialen en kleuren geven het geheel een stijlvolle look-and-feel. Voor de inkom koos het designteam een adembenemend Shades 62220-parketdessin uit de Moduleo 55 Expressive LVT-collectie. Een warme en uitnodigende keuze, boordevol ‘good vibes’. 

Samenspel
In het ronde eetgedeelte zorgen de rijke texturen van Mystical 71857 en het gespikkelde dessin van Ceppo 46151, beide uit de Moduleo 55 Expressive LVT-collectie, voor een perfect samenspel. De natuurlijke aantrekkingskracht van hout in combinatie met strandkeien en -kiezels geven de ruimte een moderne en gesofisticeerde uitstraling.
Subtiele grijstinten maken de uitnodigende sfeer compleet en passen uitstekend bij het strakke, abstracte dessin van Chrome 7992 uit de Matrix 70-collectie. Het metaaleffect is dan ook onweerstaanbaar! Voor maximaal akoestisch comfort is de bovenverdieping bekleed met Metallic Path-tapijttegels.
Om de grootsheid van het gebouw extra te benadrukken gebruikten de ontwerpers als finishing touch een mix van blauwe en koperen accenten.