Black is here to stay

Black is here to stay… de zwarte decoraccenten hebben reeds lang hun intrede gedaan, en zelfs meubelen worden vaker in volledig zwarte afwerking gerealiseerd. Met alu-structuren op maat via Optima (by LMC) kan je als interieurbouwer nu ook perfect inspelen op de stijgende vraag naar stalen binnendeuren en scheidingswanden met glas. 
Black is here to stayBlack is here to stay
Taatsdeuren, schuifdeuren, draaideuren al dan niet in combinatie met een glazen scheidingswand zijn trendy en in het zwart ogen ze bovendien zeer stijlvol.
Er zijn nu ranke alu-profielen (40x38mm) in granietzwart waarmee binnendeuren kunnen gemaakt worden, al dan niet met kozijn (40x26), greep, slot en magnetische stop.
Volgens opgave van de afmetingen maakt Optima in eigen atelier een structuur op maat die geleverd wordt als assemblagekit die eenvoudig is te monteren. Handig om ter plaatse, zonder extra transportkosten en met minder kans op schade, te plaatsen. Glas bestel je op maat bij je glasleverancier en laat je al dan niet leveren op de werf bij montage. Binnen de 48u na bestelling start de productie, hetgeen snelle leveringstijden mogelijk maakt en dit tegen democratische prijzen in vergelijk met stalen deuren.