Digitale draagtas op Trendz

De beursorganisatie van Trendz Voorjaar introduceert de smartbadge technologie. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. 
Digitale draagtas op TrendzMet deze badge kan de bezoeker exposantenstands scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. “Deze unieke tool in beurzenland is een initiatief van Easyfairs”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.
De smartbadge dient als een zogeheten ‘digitale draagtas’ voor bezoekers. De Bruin: “Je kan zeggen dat het tillen van zware tassen met brochures en dergelijke verleden tijd is. Bovendien ontvangt de bezoeker na het bezoek een e-mail met een handig overzicht welke stands hij of zij precies bezocht heeft. Verder ontvangt de bezoeker alleen digitale informatie van exposanten waarin hij of zij zelf interesse heeft getoond en krijgt dus zo geen spam binnen.”