RIGO Verffabriek zoekt accountmanagers

RIGO Verffabriek zoekt twee accountmanagers SKYLT STEP en ROYL. RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt.
RIGO Verffabriek zoekt accountmanagersVanaf het begin doen ze dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand, schepen, duinen en industrie en een aanpakkers mentaliteit. Het is dan ook niet gek dat juist hier heel bijzondere en hoogwaardige producten gemaakt worden. Door het meesterschap van de mensen, is RIGO Verffabriek een A-merk op het gebied van vloerafwerkingsproducten (SKYLT, ROYL en STEP) en in verfproducten voor monumentaal erfgoed.

Je bent vrolijk, energiek en attent waardoor de klanten zich op hun gemak voelen. Daarnaast ben je alert op kansen en veranderingen in de markt. De klanten bestaan uit groothandels, verwerkers, opdrachtgevers en speciaalzaken in de (parket)vloerenbranche. Ook werk je mee aan klantevenementen en beurzen.
RIGO Verffabriek ziet haar klanten als vrienden. Om die vriendschappen goed te kunnen onderhouden kun je goed luisteren en weet je de informatie die je daarbij opdoet, te vertalen naar de organisatie zodat je collega´s ´binnen´ weten wat er moet gebeuren om de klant op een meesterlijk niveau te bedienen. Daarbij heb je veel contact met je collega´s van de binnen- en buitendienst en de technisch adviseurs die bij RIGO Verffabriek werken.

Om dit werk goed te kunnen doen heb je ervaring met het werken in een buitendienst en heb je verstand van het leggen en afwerken van parket- of houtenvloeren.
RIGO Verffabriek biedt je een functie waarin je collega’s en klanten heel blij kunt maken. Natuurlijk horen daar een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Als deze functie jou lijkt te passen, horen we graag van je. Stuur een mailtje met je CV naar [email protected].
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Chris de Vries, Manager Verkoop en Ontwikkeling, via [email protected].

Wil je meer weten over RIGO Verffabriek? Vraag dan het Brandbook aan via [email protected]


Claever Associates