Oplossing voor afvalsorteersystemen

GRASS voegt een nieuwe versie toe aan de Nova Pro range geleidingssystemen, die hightech combineert met een uitzonderlijk design. De nieuwe, gesynchroniseerde, volledig uitschuifbare ladegeleiders zijn bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor afvalsorteersystemen.
Oplossing voor afvalsorteersystemen Wanneer de lade wordt geopend en gesloten, glijdt hij net zo rustig en zachtjes op de nieuwe gesynchroniseerde geleiders alsof hij zweeft. Met een laadvermogen van 50 kg is de uitschuiflade uitzonderlijk robuust, waardoor het systeem een veilige alledaagse metgezel is.
GRASS heeft ook een Tipmatic soft-close versie ontwikkeld, speciaal voor badkamers. Een extreem lage weerstandsniveau maakt het mogelijk om de lade veilig en comfortabel te sluiten, zelfs als deze weinig bevat. Lichtgewicht lades komen niet terug in een open positie. De Tipmatic soft-close units zijn speciaal ontworpen voor badkamermeubelen in combinatie met korte nominale lengtes. Tipmatic soft-close biedt de perfecte combinatie van greeploze opening en zachte sluiting, en illustreert daarmee hoe de kwaliteit van Grass in alle delen van het huis zijn waarde bewijst.

Modulyss