Interieurbouwers stappen op de Loox bus

Häfele reist het hele land door om klanten te bezoeken met zijn Loox bus. Interieurbouwers krijgen te zien wat de mogelijkheden zijn met de vijfde generatie Loox verlichting. Dat deze verlichting zeer eenvoudig is aan te sluiten, ondervond Paul Theuws Interieur.
Interieurbouwers stappen op de Loox bus
Interieurbouwers stappen op de Loox bus
“Ziet er indrukwekkend uit, maar wat zijn de kosten van dit soort systemen. Het oogt nogal prijzig allemaal.” Het was een reactie van een teamlid van Paul Theuws Interieur.
Maar de verbazing was minstens zo groot na het horen van de kostprijs van bijvoorbeeld de spiegel waarin behalve slimme verlichting ook warmte en geluid is geïntegreerd. “Hmm, dat valt mee. Toch maar eens rond de tafel gaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.”
Michel Mulder, hoofd communicatie van Häfele, wordt niet overvallen door deze reactie: “Onze prijzen liggen een stuk lager dan die van de concurrentie. Bovendien hebben we onze systemen in eigen beheer ontwikkeld.”

Plannen
Häfele liet in de Loox bus onder meer zien hoe keukens en garderobekasten kunnen worden uitgerust met slimme verlichting. Volgens Mulder waarderen interieurbouwers deze benadering.
“Zo krijgen ze een betere indruk van onze producten dan aan de hand van brochures. Bovendien raken we op beurzen niet snel aan de praat met mensen van de werkvloer. Dat is nu wel het geval.”