LMC-brochure 'Pure Line'

LMC heeft een doordachte selectie van producten in antracietgrijs gebundeld in een brochure (ZOOM) getiteld ‘Pure Line’, een compleet overzicht van uittrekelementen, afvalsystemen en ladeindelingen, geheel assorti.
LMC-brochure 'Pure Line' | Vaktijdschrift Interieurbouw
LMC-brochure 'Pure Line' | Vaktijdschrift Interieurbouw
De trend naar donkere kleuren en finesse zet zich nu ook door naar de binnenkant van de keukenkasten. Strakke lijnen en de trend Black hebben zich uitdrukkelijk gemanifesteerd in de keuken. De laden zijn minimalistisch geworden en de donkere nuances zijn erg in trek, wat het Oriongrijs van Blum tot een succes maakte. Met de Zoom ‘PURE line’ presenteert LMC een selectie van accessoires voor inrichting van kasten en laden die deze tendensen kracht bijzetten, waarbij de LEGRABOX lade bepalend is geweest.
Kastuitrustingen, afvalsystemen of ladeinrichtingen, allemaal nieuwe oplossingen die meerwaarde geven aan projecten die deze moderne tijden signeren.
Keukenkastsystemen
De keukenkastsystemen zijn nu ook beschikbaar in een nieuw design en kleur voor nog meer harmonie en elegantie. Er zijn oplossingen voor de kolomkast, de hoekkast, de bovenkast en alle onderkasten in de hedendaagse keuken. De nieuwe inhangbodems Arena Pure in het Kesseböhmer programma, uitgevoerd in epoxy antraciet, zijn heel strak uitgepuurd qua lijnenspel. Ongetwijfeld een meerwaarde voor de kwaliteitskeuken op maat.
Download hier de ZOOM-brochure