Vakdag

27-02-2023
Vakdag

Vakdag
Het nieuwe tuinseizoen komt er weer aan! Dat is altijd hét moment voor het grootste tuinevenement van Nederland: TuinIdee. Branchevereniging VHG is aanwezig op deze beurs vol inspiratie voor tuinliefhebbers. Voor de leden organiseren zij op zaterdag 24 februari een speciale vakdag. VHG-leden en hun partners zijn vanaf 10.00 uur welkom op de beurs. In de middag verwelkomt VHG hen met een lunch waarna de prijzen worden uitgereikt voor de Tuin én de Zwemvijver van het Jaar 2018. ’s Middags is op de VHG-stand de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg afgerond en maakt de jury het winnende team bekend. Vooraf, tussendoor en na afloop kan men gratis de beurs bezoeken.

Programma lunchbijeenkomst in de Hertogzaal:
-  12.30 - 13.30 uur: Ontvangst genodigden met een lunch
-  13.30 - 14.30 uur: Uitreiking Tuin van het Jaar 2018 en Zwemvijver van het Jaar 2018.

Programma VHG-stand:
-  16.00 uur: Prijsuitreiking Nationale Wedstrijd Tuinaanleg

De presentaties zijn deze middag in handen van Marit van Bohemen (bekend van diverse tv- programma’s op RTL 4 en SBS 6, waaronder Tuinieren met Kijkers en Klussen met Kijkers) en Egbert Roozen (directeur VHG).

VHG-leden kunnen zich vóór donderdag 22 februari 2018 aanmelden via de website www.vhg.org. Op de homepage vindt men een formulier onder ‘Actueel & Agenda’ (maximaal 2 personen per lidbedrijf). Wie zich heeft aangemeld ontvangt een e-mail met daarin een voucher die dient als entreebewijs. Men kan deze printen, invullen en samen met het visitekaartje inleveren bij de entree van de beurs TuinIdee.
STAND 6D.48