Praktijkdag Hoogglans

Topleveranciers Boere Machinefabriek, producent van Arti meubellakken Sherwin-Williams en technische groothandel Maiburg hebben de handen ineengeslagen en organiseren een praktijkdag hoogglans lakwerk. 
Praktijkdag HoogglansTijdens deze dag in de showroom van Boere Machinefabriek in Waddinxveen leer je alles over de juiste systeemopbouw, de allerbeste producten en het voorkomen van veel gemaakte fouten in alle stappen van het lakproces. In presentaties maar met name in praktische demonstraties waarin ook jij zelf aan de slag gaat. Een interactieve middag waarna je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt om een kritische afwerking als hoogglans nóg beter af te leveren.

Oh zo vaak blijkt dat de ene pizza niet de andere is. De sleutel tot een goede pizza is een goede bodem, een goede tomatensaus, een goede topping en het juist bakken. We zien behoorlijk wat paralellen met het spuitwerk van veel interieurs, waar de juiste opbouw cruciaal is voor een topresultaat. Tijdens deze leerzame middag nemen we je mee aan de hand van dit thema.

Aanmelden voor deze dag doe je eenvoudig via een email naar [email protected] voorzien van je bedrijfsgegevens en namen van de deelnemers.

Claever Associates