Innovaties op meerdere stands

Detremmerie presenteert op Batibouw niet alleen op zijn eigen stand nieuwigheden, maar ook op de stands van partner-klanten Desco, Van Marcke, Dagmar Buysse en Schelfhout.
Innovaties op meerdere standsDesco, voor de eerste keer aanwezig op Batibouw, presenteert de Puro lijn, die Detremmerie exclusief voor Desco produceert in diverse opstellingen. De strakke matgelakte kasten in diverse kleuren met push to open systemen zijn heel actueel en tijdloos. Tevens zijn deze leverbaar in 3 kleuren: wit, grijs en fineer wenge. Dagmar Buysse presenteert op de Architect lijn van Detremmerie een solid surface wastafelblad op maat in combinatie met spiegels per cm en kasten op maat aangevuld met passtukken.
Innovaties op meerdere stands
De nieuwe marmer collectie van Detremmerie is te vinden bij Schelfhout. Deze marmer opbouwwaskommen zijn leverbaar in drie kleuren: wit marmer, emperador marmer en zwart marmer. Op de eigen stand toont Detremmerie de diversiteit van zijn assortiment: badmeubelen, spiegels, spiegelkasten, baden en toiletten. Met het No Limit assortiment zijn reeds 220.000 artikelen te combineren tot een uniek badmeubel, perfect passend binnen uw afmetingen, budget en stijl.
Innovaties op meerdere standsLukt het niet om dit met het assortiment No Limit samen te stellen, dan kan de klant met de Architect wastafels en spiegels op maat verder finetunen. Hier worden de betonnen wastafelbladen ook gepresenteerd. Men kiest de waskom en de locatie van de waskom, de breedte per cm en Detremmerie vult de gewenste kastruimte verder in volgens smaak, wensen en afwerking.
www.detremmerie.be