Black zet door

In de nieuwe ‘Blackollection’ heeft LMC meubelgrepen en -knoppen, accessoires voor dressing of wandopstellingen en deurgrepen en systemen voor binnenschuifdeuren geselecteerd.
Black zet doorMet Blackollection beschik je over creatieve en kwalitatieve oplossingen om karaktervolle en authentieke interieurs te realiseren. 
LMC heeft onder meer originele en vintage meubelgrepen en meubelknoppen ter beschikking zoals de Vesuvio, die doen denken aan de stoofpotjes van vroeger, of de Stereo in rvs. Ontdek ook de chique moderne grepen en knoppen zoals de Lounge in leder en andere, waaronder de zwart geborstelde aluminium grepen die op of achter het front kunnen bevestigd worden. 
Wandoplossing
Voor de wandopstellingen, presenteert LMC een gamma producten metzwarte afwerking : kledingstangen, tabletdragers en haken. Ze voldoen aan alle behoeften qua vormen en afmetingen en passen in elke woonruimte of winkels met een elegante en eigentijdse inrichting. 
De Kali-wandoplossing past perfect in de slaapkamerdressing of als open kledingrek voor een inkomhal of badkamer en zelfs in een open opbergkast in de woonkamer.
Een open en overzichtelijk wandmeubel of dressing laat zich opnieuw uitvinden met Kali in zwarte uitvoering. Geen vloerboringen en eenvoudig aanpasbare houten en glazen tabletten op elke hoogte zijn moderne oplossingen waarmee de eigenaar fier kan uitpakken. 
Schuifdeur
De nieuwe schuifdeurgarnituren zorgen voor een chique stijl of industriële look type staldeur. Een kwalitatief en eenvoudig te installeren assortiment.
www.lmcstore.com