Is je horecazaak al #Instaproof?

Is je horecazaak al #Instaproof?Is je horecazaak hashtagwaardig? Je telt tegenwoordig pas mee als zowel de menukaart als het interieur Instagrammable zijn. De populaire foto-app – meer dan 4 miljoen gebruikers in Nederland, ruim 700 miljoen gebruikers wereldwijd – is bijna niet meer weg te denken uit de huidige eetcultuur. Met projecttapijt, -behang, -vinyl, en -gordijnen bedrukt met eigen foto’s, illustraties of dessins laat je een spraak- en smaakmakende indruk achter die je helpt in de juiste feeds terecht te komen. Laat de #influencers en #foodies maar komen!

Is je horecazaak al #Instaproof?Foodtrip
Wie The Streetfood Club in Utrecht binnenloopt weet meteen waarom de uitgaanshotspot dagelijks trending topic is. Beleving staat voorop in deze foodtrip vol verrassingen. Het tapijt vol veren in het restaurant, het naadloze full color gedrukte behang met prints van tropische planten achter de cocktailbar: stuk voor stuk adembenemende interieurelementen die in de ruimte opgaan en het restaurantconcept onderstrepen. Een bezoek aan The Streetfood Club belooft een ervaring vol geur, kleur en smaak, waar je zintuigen je ook heen leiden. Het interieur hint voortdurend naar een fotomomentje en is een heuse millennial-magneet.

Smaken naar meer
Is je horecazaak al #Instaproof?Hierin staat deze fotogenieke foodtempel niet alleen. Ook pink paradise MaMa Kelly in Amsterdam laat met haar uitzonderlijke interieur een onuitwisbare indruk achter. Het bedrukte behang en tapijt met illustraties van kreeften en kippen – een verlengstuk van de menukaart – zijn ware eyecatchers en smaken direct naar meer. Ook hier moedigt het mooie ontwerp de gasten voortdurend aan op onderzoek uit te gaan en elk moment vast te leggen.

Is je horecazaak al #Instaproof?Subtiele stijlelementen
Missie geslaagd, want beide horecaconcepten worden door toonaangevende foodbloggers op handen gedragen en volop ‘in the picture’ gezet. Het is moeilijk om niet te watertanden bij de spectaculaire interieurfoto’s die inmiddels de ronde doen.
Creatieve vrijheid gecombineerd met de juiste materialen en subtiele stijlelementen. Op die manier ondersteunt Prints van Oranje ondernemers met custom-made printoplossingen bij de uitwerking van interieurprojecten. Voor een veelvoud aan branches en toepassingen. 
De fotorealistische printoplossingen van Prints van Oranje voldoen aan hoge standaarden op het gebied van onder meer brandveiligheid en duurzaamheid.