Mooie deuren op de juiste plek

Austria Deuren, onderdeel van Koninklijke Dekker Hout, tovert tijdens de Bouwbeurs 2023 het welbekende mobiele toilet om tot ‘t Kleinste Showroompje. 

Mooie deuren op de juiste plek | Vaktijdschrift Interieurbouw

Tijdens de Bouwbeurs van 6 tot en met 10 februari 2023 zullen de Austria Deuren te zien zijn in een aantal echte mobiele toiletten. Een plee dus, van koninklijke kwaliteit. 

Austria Deuren slaat dus in feite twee vliegen in één klap. Een showroom, op een plek waar de doelgroep sowieso al moet zijn. De aannemer kan hier het nuttige met het aangename combineren. Afhankelijk van het succes op de beurs, zullen de deuren ook tentoon worden gesteld door heel bouwend Nederland.

De activatie maakt deel uit van een bredere campagne rondom het thema: Hoe mooi is dát. In deze campagne wijst Austria op het belang van een goede deur, en hoe de consument daar zelf het meest over kan zeggen.

Het uitgebreide programma van Austria Deuren bestaat uit binnendeuren, buitendeuren, voordeuren, deurkozijnen en bijbehorende accessoires zoals deurkrukken en deurlijsten.