Kennissessies Automatisering Massief & Plaat

De Groot Houtbewerkingsmachines organiseert op 8 en 9 februari 2023 kennissessies Automatisering Massief & Plaat. Zorg dat jij klaar bent voor alle uitdagingen die de komende jaren brengen door middel van presentaties van specialisten, verhalen uit de markt én de visie van softwareleveranciers.

Kennissessies Automatisering Massief & Plaat | Vaktijdschrift Interieurbouw
Kennissessies Automatisering Massief & Plaat | Vaktijdschrift Interieurbouw

De markt voor massieve houtbewerking staat voor veel uitdagingen in de komende jaren. Er moeten veel meer woningen gebouwd worden dan nu en ook de markt voor verduurzaming van woningen groeit explosief. De populariteit van hout stijgt met de dag. Een personeelstekort zorgt ervoor dat onze branche moeten gaan automatiseren. Wat is er nu al mogelijk en aan welke ontwikkelingen werken de grote fabrikanten? Tijdens deze ochtend zorgen we voor een interessant programma met presentaties rondom het thema automatisering.

Meld je hier aan voor de kennissessie Automatisering Massief op 8 februari 2023.

Plaatbewerking staat voor veel uitdagingen in de komende jaren. De vraag zal nog verder stijgen dankzij het grote aantal woningen wat gebouwd moet gaan worden. Ook wordt de looptijd van bouwprojecten korter, waardoor jij Just-In-Time moet gaan leveren. Het personeel is daarnaast ook nog steeds schaars. Automatisering is hét antwoord op de uitdagingen voor de plaatbewerking. Tijdens deze interactieve ochtend op 9 februari 2023 ontdek je welke kansen er voor jou liggen.

Meld je hier aan voor de kennissessie Automatisering Plaatbewerking op 9 februari 2023.