Meepraten over slim bouwen

Meepraten over slim bouwenHoe ontwerpen wij gebouwen in 2025? Gaat duurzaam bouwen alleen om energie? En hoe ziet het gebouw van de toekomst eruit? Onderwerpen die aan bod komen in drie korte nieuwe films over de toekomst van onze sector door onder meer innovator in de bouw Marjet Rutten.

Klik hier voor de film over SLIM ONTWERPEN (2 min)
Klik hier voor de film over DUURZAME GEBOUWEN (2 min)
Klik hier voor de film over SLIMME GEBOUWEN (2 min)

Een gebouw is meer dan een stapel stenen. Een gebouw zorgt voor energie, veiligheid, creativiteit en gezondheid. Maar… faciliteren wij dat als bouwsector wel optimaal? Om te laten zien hoe dat beter kan, maakte Blikvangers bouwen drie korte films. Grote partijen die betrokken zijn bij de realisatie van gebouwen hebben voor deze film nauw samengewerkt. BAM, Autodesk, Rabobank, Van Wijnen, IBM, Nieman Raadgevende ingenieurs en VORM maakten de films samen met ProptechNL en Marjet Rutten.

Praat mee!
We willen u inspireren en laten zien hoe wij er naar kijken. Om samen de dialoog aan te gaan. Wilt u verder praten over deze thema's? Kom dan op 17 (SLIM ONTWERPEN), 18 (DUURZAME GEBOUWEN) en 19 april (SLIMME GEBOUWEN) naar de meet-ups van Blikvangers Bouwen van 10.45 tot 12.00 uur op Building Holland. Registreer je hier gratis.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?
Abonneren

Delen


Interzum 2019