Eén collectie veel vormgevingsvrijheid

De wastafels uit de O.novo serie van Villeroy & Boch bieden nu naast het bekende rechthoekige design een vernieuwd ovaal design.

Eén collectie veel vormgevingsvrijheid | Vaktijdschrift Interieurbouw
Eén collectie veel vormgevingsvrijheid | Vaktijdschrift Interieurbouw

Deze wastafel heeft een moderne uitstraling, is lichter van gewicht en doordat er minder keramiek voor de productie nodig is, is de wastafel duurzamer.

Met diverse geometrische vormen, afmetingen en montagemogelijkheden (wand, inbouw of opbouw) bieden de wastafels voor vrijwel elk project en elke ruimte de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een compacte of een ruime badkamer.

De wastafels en fonteintjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: White Alphin en Pergamon. Optioneel zijn ze verkrijgbaar met CeramicPlus. Dankzij deze toplaag hechten vuil en kalk zich amper. Daardoor zijn de wastafels eenvoudig te reinigen zonder het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

O.novo is een complete badkamercollectie met wastafels, fonteintjes, toiletten, functionele douchevloeren en ligbaden. Alle producten vallen op door hun ingetogen elegantie en functionaliteit met een verrassend aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.