Moderne technologieën en stijlvol design

Op 20 december 2022 is Secu overgenomen door Intersteel Group BV. Secu kreeg in de wereld van inbraakbeveiliging grote bekendheid door de revolutionaire SecuStrip anti-inbraak-strip die in 1987 werd gelanceerd.

Moderne technologieën en stijlvol design | Vaktijdschrift Interieurbouw
Moderne technologieën en stijlvol design | Vaktijdschrift Interieurbouw

Sindsdien biedt men talloze aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten om woningen en bedrijfsgebouwen veiliger te maken. De overname versterkt de positie van Intersteel als autoriteit op het gebied van deurbeslag en beveiliging en past naadloos binnen haar missie om moderne technologieën en stijlvol design met elkaar te verbinden, en zo consumenten een prettige en veilige werk- en woonomgeving te bieden.

Naast de anti-inbraak- en beveiligingsproducten die SecuProducts op de markt brengt, biedt haar submerk SecuCare een grote collectie hulpmiddelen die erop gericht zijn mensen langer zelfstandig, veilig en comfortabel thuis te laten wonen. Voor Intersteel levert deze nieuwe ‘zorg’markt een verbreding van de huidige doelgroep. Verder sluiten de beveiligings- en veiligheidsproducten voor deze markt goed aan bij de kernwaarden die Intersteel hanteert, namelijk  design, techniek en veiligheid.

De beide bedrijven blijven apart van elkaar opereren, maar zullen elkaar versterken in de markt en op professionele terreinen, zoals productdesign, productie en marketing(communicatie).